Na een relatief kalme periode leek er deze week een hele vloedgolf projecten op ons te worden losgelaten, het ene project al groter dan het andere! Adrenaline! Alsof er ergens iemand op een knopje gedrukt had om de reservoir ‘hangende projecten voor vertaalbureau’ in één klap te legen, het was bij wijlen bijna hallucinant wat er allemaal uit de kast kwam vallen…

Het bleek dan ook geen sinecure om alle projecten bij bekwame en ervaren vertalers geplaatst te krijgen, maar nu, aan het einde van de werkweek, blijkt alles mooi georganiseerd en perfect onder controle. Geen plekje vrij op de planning, nagenoeg iedere vertaler heeft van ons een vol programma gekregen, maar toch hoor je niemand klagen. Wat een topteam!

Kortom, het was een superweek, we blikken er met een bevredigd gevoel op terug maar zijn tegelijkertijd ook heel blij dat het bijna weekend is. Tijd om even nieuwe energie op te doen om de nieuwe adrenalinerush die ons hopelijk volgende week wacht opnieuw in goede banen te leiden. Wat zo hebben we het liefst!