Vaak krijgen we de vraag welke talen we allemaal kunnen leveren… die lijst is natuurlijk lang, heel lang. Maar bij deze toch een poging om die vaak gestelde vraag te beantwoorden!

Naast onze gebruikelijke taalcombinaties, zijnde Frans, Engels, Spaans, Duits, Nederlands, Italiaans en Portugees, verzorgen we ook opdrachten in en vanuit een reeks andere talen.

Omdat lijstjes niet aangenaam lezen, hierbij graag een kort overzicht van de iets exotischer vertaalprojecten van het voorbije jaar:

Zo verzorgden we de vertaling van een reeks veiligheidsinstructies naar het Roemeens en het Pools, boekhouddocumenten naar en vanuit het Grieks, vragenlijsten naar en vanuit het Deens, Zweeds en Noors,  juridische contracten en overeenkomsten die o.m. naar het Engels, Spaans, Italiaans en Duits vertaald werden.

Vanuit de automotive sector kwamen heel wat interessante projecten op ons af: we vertaalden een reeks labels, handleidingen en instructies naar het Pools, Russisch, Hongaars, Fins, Noors en Zweeds.

2018 was hét jaar van de privacy policies, zo vertaalden we er wel een honderdtal, onder meer ook in het Zweeds en Noors.

En vanuit de voedselverwerkende sector liepen er een aantal uitgebreide technische machinehandleidingen binnen die we naar het Portugees, Pools en het Tsjechisch vertaalden. Ook Turks en Arabisch werden met de regelmaat van de klok gevraagd.

Kortom: 2018 was opnieuw een erg afwisselend jaar, boordevol uitdagende en interessante projecten in een brede waaier aan verschillende talencombinaties en vakgebieden.

Dankzij ons uitgebreide wereldwijde van meer dan 600 vertalers wereldwijd, levert vertaalbureau Ad Verbum ook vertalingen in en vanuit andere talen. Elk van onze vertalers heeft een eigen specialisatie en taalcombinatie. Zo hebben we onder meer juristen, artsen en ingenieurs onder onze vertalers!

Aarzel niet en neem contact op mocht je een vertaling wensen in of naar een taal die niet op onze site vermeld wordt!