Welke talen levert vertaalbureau Ad Verbum?

Dat is een vraag die we bijna dagelijks krijgen. Een vraag die we graag beantwoorden.

Onze vaste taalcombinaties zijn Frans, Engels, Spaans, Duits, Nederlands, Italiaans en Portugees en alle onderlinge combinaties. Maar daarnaast verzorgen we ook opdrachten in en vanuit heel wat andere talen.

Lijstjes lezen is niet echt leuk, hierbij dus even een kort overzicht van de iets exotischer vertaalprojecten van het voorbije jaar:

Zo verzorgden we eerder vertalingen van veiligheidsinstructies naar het Roemeens en het Pools. Ook vertaalden we boekhouddocumenten naar en vanuit het Grieks. Vragenlijsten naar en vanuit het Deens, Zweeds en Noors vormen al lang geen uitzondering meer. Of wat dacht je van juridische contracten, algemene voorwaarden en overeenkomsten die o.m. naar het Engels, Spaans, Italiaans en Duits vertaald werden?

Vanuit de automotive sector kwamen tal van interessante projecten op ons af: we vertaalden een reeks labels, handleidingen en instructies naar het Pools, Bulgaars, Russisch, Hongaars, Fins, Noors en Zweeds.

We leverden wel een honderdtal privacy policies in een brede waaier aan talen.

En vanuit de voedselverwerkende sector en de verpakkingssector liepen er een aantal uitgebreide technische machinehandleidingen binnen die we naar het Portugees, Pools en het Tsjechisch vertaalden.

Ook Turks en Arabisch werden met de regelmaat van de klok gevraagd.

Kortom: we bieden een brede waaier aan taalcombinaties in al even uiteenlopende vakgebieden.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 600 vertalers wereldwijd, levert vertaalbureau Ad Verbum ook vertalingen in en vanuit andere talen. Elk van onze vertalers heeft een eigen specialisatie en taalcombinatie. Zo tellen we onder meer juristen, artsen en ingenieurs onder onze vertalers!

Aarzel niet en neem contact op mocht je een vertaling wensen in of naar een taal die niet op onze site vermeld staat! We kunnen je ongetwijfeld helpen!

Vertaalbureau Ad Verbum publiceert regelmatig blogartikels over taal- en vertalen. Wil je graag meer weten over wie we zijn en wat we doen?  Lees dan zeker verder.

Een vraag, opmerking of suggestie? Neem contact met ons op!